1

2

Przepisy

Pikantna sałatka z czerwoną fasolą

4/5 4 8 5 1

przygotowanie: 20 minut

oczekiwanie: 10 minut

porcje: 6 porcji

Pyszna i szybka w przygotowaniu sałatka.

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Ogórki pokroić w kostkę, wraz z groszkiem, kukurydzą oraz czerwoną fasolą osączyć z zalewy. Marchewkę ugotować, pokroić w kostkę, wymieszać z resztą składników.
  2. Jajka ugotować, obrać, pokroić w kostkę, natkę umyć, posiekać, czerwoną cebulę umyć, osuszyć, pokroić w kostkę. Wszystko dodać do reszty składników.
  3. Dodać majonez, musztardę i przyprawy.
  4. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: