1

2

Przepisy

Gulasz z karkówki

5/5 5 7 5 1

przygotowanie: 70 minut

porcje: 4 porcje

pożywny gulasz z karkóweczki

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Cebulę obieramy i kroimy w krążki, Podsmażamy lekko w garnku. Dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek.
  2. Karkówkę kroimy w kostkę, dodajemy do cebuli. Podsmażamy.
  3. Zalewamy woda. Gotujemy do miękkości
  4. Dodajemy starte na tarce: marchewkę , papryki , kapustę. Gotujemy.
  5. Doprawiamy sola i pieprzem. Podajemy z kaszą i sałatką.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: