Gulasz z karkówki

Oceń ten przepis!

5/5 5 8 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 20 min.

  • Oczekiwanie 35 min.

  • Porcje 4

5/5 5 8 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Cebulę obieramy i kroimy w krążki.
  2. Podsmażamy lekko w garnku. Dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek.
  3. Karkówkę kroimy w kostkę.
  4. Karkówkę dajemy do cebuli i podsmażamy.
  5. Zalewamy wodą. Gotujemy do miękkości.
  6. Dodajemy starte na tarce: marchewkę, papryki i kapustę. Razem gotujemy, a następnie doprawiamy solą i pieprzem.
  7. Podajemy z kaszą i sałatką.

Opis przepisu:

Gulasz z karkówki to zachwycająco aromatyczne i sycące danie! Zobacz, jak krok po kroku przyrządzić mięso, które zasmakuje wszystkim. Danie możesz podawać z dowolną kaszą i delikatną w smaku surówką. Jest to wyśmienita propozycja obiadowa, zwłaszcza na chłodniejsze dni.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?