Łopatka parowana w przyprawach

Oceń ten przepis!

3/5 3 4 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 10 min.

  • Oczekiwanie 1 godz. 35 min.

  • Porcje 4

3/5 3 4 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Umyte i osuszone mięso pokroić w plastry. Natrzeć oliwą, a potem papryką, ziarenkami smaku, pieprzem, czosnkiem granulowanym oraz ziołami. Odstawić na minimum godzinę do lodówki, aby mięso naszło przyprawami.
  2. Po tym czasie mięso przełożyć do parowaru. Gotować przez 35 minut.
  3. Podawać z ziemniakami i warzywami (najlepiej ugotowanymi w parowarze).

Opis przepisu:

Łopatka parowana w przyprawach to propozycja nie tylko dla osób będących na diecie. Smak delikatnego mięsa gotowanego na parze, doprawionego ziarenkami smaku WINIARY uwiedzie również tych, których gotowanie na parze jeszcze nie do końca przekonało. Obiad dla całej rodziny! Smacznego!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?