1

2

Przepisy

Sałatka z fasolą

4/5 4 6 5 1

przygotowanie: 10 minut

oczekiwanie: 5 minut

porcje: 4 porcje

Doskonały dodatek do obiadu.

składniki:

Liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Kapustę poszatkować, przełożyć do miski.
  2. Dodać do niej osączoną fasolę i kukurydzę, pokrojoną w kostkę cebulę i wyciśnięty czosnek.
  3. Dodać majonez i wymieszać.
  4. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać jako dodatek do obiadu.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: