Sałatka z fasolą

Oceń ten przepis!

4/5 4 15 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 24 min.

  • Porcje 4

4/5 4 15 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Kapustę poszatkować, przełożyć do miski.
  2. Dodać do niej osączoną fasolę i kukurydzę, pokrojoną w kostkę cebulę i wyciśnięty czosnek.
  3. Dodać majonez i wymieszać.
  4. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać jako dodatek do obiadu.

Opis przepisu:

Sałatka z czerwoną fasolą to doskonały dodatek do obiadu, ale nie tylko. Połączenie sycącej fasoli ze słodką kukurydzą i chrupiącą młodą kapustą może też być przystawką lub przekąską na rodzinnej imprezie. Majonez Dekoracyjny WINIARY sprawia, że sałatka z czerwonej fasoli jest aksamitna w smaku, zaś czosnek dodaje jej ostrości i charakteru.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?