Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pasta z Pomysłem na… Kurczaka z zieloną fasolką w sosie miodowo-cebulowym WINIARY

0
.

Informacje o produkcie

Zielona fasolka, kurczak, śmietanka i makaron/ryż wedle uznania. No i jeszcze Pasta z Pomysłem na… Kurczaka z zieloną fasolką w sosie miodowo-cebulowym WINIARY, bo tylko z nią przygotujesz to pyszne danie w 15 minut.

.

Lista składników

Karmelizowana cebula 26,0%, woda, suszone warzywa 15,8% (cebula 12,0%, czosnek), cukier, miód 8,6%, sól, ocet, olej słonecznikowy, cukier karmelizowany, skrobia kukurydziana, przyprawy (pieprz czarny, liść laurowy), zioła (liść pietruszki, tymianek), sok cytrynowy.

Może zawierać: gluten, soję, mleko, seler, gorczycę.

Więcej informacji

.

Wartości odżywcze

Średnia wartość odżywcza produktu po przyrządzeniu w 100 ml
Wartość energetyczna 1656.0 kJ
392.0 kcal
Białko 32,5 g
Węglowodany 50,4 g
w tym cukier 6,0 g
Tłuszcze 5,9 g
w tym nasycone 2,3 g
Błonnik 3,5 g
Sól 1.8 g

Komentarze 0

0/4000
Proszę podać poprawną nazwę użytkownika. Musi zawierać 4-15 znaków. Znaki od A do Z i od 0 do 9 są dozwolone
Nazwa użytkownika
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!

Oceniłeś już ten przepis/produkt.

Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.

Zapisz
Asset 10