Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bulion grzybowy z borowikami WINIARY

0
.

Informacje o produkcie

Jesień w każdą porę roku? Bulion z Grzybami leśnymi smakuje i pachnie suszonymi borowikami, podgrzybkami i pieczarkami, których aromat może dzięki temu towarzyszyć naszym daniom na co dzień, nie tylko w sezonie grzybowym. Ta propozycja szczególnie trafnie podkreśli smak zup i sosów grzybowych. Idealnie też pasuje do potraw z kapusty.

.

Lista składników

sól,

olej palmowy,

wzmacniacze smaku (glutaminian monosodowy, 5-rybonukleotydy disodowe),

całkowicie utwardzony tłuszcz palmowy,

aromaty (z pszenicą),

cukier,

skrobia ziemniaczana,

suszone warzywa 2,8% (cebula, czosnek),

suszony borowik 1,7%,

barwnik (karmel amoniakalny),

ekstrakt drożdży,

pieprz czarny,

regulator kwasowości (kwas cytrynowy),

fermentowane białko pszenne,

przeciwutleniacz (lecytyny)



Może zawierać: soję, mleko, seler .

Więcej informacji

.

Wartości odżywcze

Średnia wartość odżywcza w 100 ml produktu po przyrządzeniu w 1 porcji (200 ml) % RWS* w 1 porcji
Wartość energetyczna 3 kcal 7 kcal 0 %
Białko 0.1 g 0.2 g 0 %
Węglowodany 0.2 g 0.3 g 0 %
w tym cukier 0.0 g 0.1 g 0 %
Tłuszcze 0.3 g 0.5 g 1 %
w tym nasycone 0.2 g 0.4 g 2 %
Błonnik 0.0 g 0.0 g -
Sól 0.45 g 0.9 g 15 %

Komentarze 0

0/4000
Proszę podać poprawną nazwę użytkownika. Musi zawierać 4-15 znaków. Znaki od A do Z i od 0 do 9 są dozwolone
Nazwa użytkownika
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!

Oceniłeś już ten przepis/produkt.

Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.

Zapisz
Asset 10