1

2

Przepisy

Bulion warzywny KOGUTEK WINIARY

5/5

Kalorie 6 kcal / 1 porcję

Porcje 30

Informacja
o wartościach odżywczych

Wartości odżywcze produktu

Typowe
wartości odżywcze
Średnia wartość odżywcza produktu po przyrządzeniu w 100 ml w 1 porcji (200 ml) % RWS* w 1 porcji
Wartość energetyczna 6 kcal 11 kcal 1%
Białko 0,1 g 0,2 g 0%
Węglowodany 0,2 g 0,4 g 0%
w tym cukier 0,0, g 0,0, g 0%
Tłuszcze 0,5 g 1,0 g 1%
w tym nasycone 0,3 g 0,6 g 3%
Błonnik 0,0 g 0,0 g -
Sól 0,96 g 1,9 g 32%

*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal).

Tagi: Buliony, KOGUTEK

Bulion Kogutek, czyli rewelacyjny dodatek do wielu potraw. Idealnie sprawdzi się do duszenia mięsa czy warzyw. Kostki bulionowe świetnie sprawdzają się przy rybach, makaronach, ryżu czy kaszach. Jego niesamowity warzywny smak i aromat pokochają wszyscy miłośnicy bezmięsnych rozwiązań.

Sposób przygotowania

  1. Bulion warzywny KOGUTEK WINIARY

    Rozpuść kostkę w 1/2 litra wrzącej wody. Jeśli chcesz, dodaj ją jako przyprawę, bezpośrednio do gotującej się potrawy.

Recenzje produktu

Podziel się opinią, oceń lub dodaj coś od siebie!

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: