1

2

Przepisy

Rosół drobiowo-wołowy Domowa Kuchnia WINIARY

4/5

Kalorie 3 kcal / 1 porcję

Porcje 15

Informacja
o wartościach odżywczych

Wartości odżywcze produktu

Typowe
wartości odżywcze
Średnia wartość odżywcza w 100 ml produktu po przyrządzeniu w 1 porcji (200 ml) % RWS* w 1 porcji
Wartość energetyczna 3 kcal 7 kcal 0%
Białko 0,1 g 0,2 g 0%
Węglowodany 0,2 g 0,4 g 0%
w tym cukier 0,1 g 0,2 g 0%
Tłuszcze 0,3 g 0,5 g 1%
w tym nasycone 0,2 g 0,4 g 2%
Błonnik 0,0 g 0,0 g -
Sól 0,42 g 0,84 g 14%

*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal).

Powrót do korzeni z domową kuchnią Winiary. Domowy Rosół Drobiowo-Wołowy to kombinacja aromatów dwóch dopełniających się, popularnych rodzajów mięs, połączonych w idealnych proporcjach. Kucharze marki WINIARY polecają go szczególnie jako dodatek do rosołu, zupy gulaszowej lub potraw mięsnych.

Sposób przygotowania

  1. Rosół drobiowo-wołowy Domowa Kuchnia WINIARY

    Kostkę rozpuścić w 1/2 litra wrzącej wody. Jeśli chcesz, wykorzystaj kostki jako przyprawę i dodaj bezpośrednio do gotującej się potrawy.

Recenzje produktu

Podziel się opinią, oceń lub dodaj coś od siebie!

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: