1

2

Przepisy

Zupa fasolowa Nasza Specjalność WINIARY

4/5

Kalorie 30 kcal / 1 porcję

Porcje 3

Informacja
o wartościach odżywczych

Wartości odżywcze produktu

Typowe
wartości odżywcze
Średnia wartość odżywcza produktu po przyrządzeniu w 100 ml w 1 porcji (250 ml) % RWS* w 1 porcji
Wartość energetyczna 30 kcal 75 kcal 4%
Białko 1,4 g 3,5 g 7%
Węglowodany 4,4 g 11 g 4%
w tym cukier 0,2 g 0,5 g 1%
Tłuszcze 0,6 g 1,5 g 2%
w tym nasycone 0,2 g 0,5 g 3%
Błonnik 0,7 g 1,8 g -
Sól 0,8 g 1,9 g 32%

*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal).

Nasza Zupa fasolowa jest niezastąpiona do uzyskania odpowiedniego smaku Twojej zupy. Mieszanka zawierająca ziemniaki, majeranek oraz warzywa daje gwarancje udanego i zawsze doprawionego smaku.

Sposób przygotowania

  1. Zupa fasolowa Nasza Specjalność WINIARY

    Zawartość opakowania dokładnie rozprowadź w 750 ml zimnej wody.

  2. Zupa fasolowa Nasza Specjalność WINIARY

    Postaw na ogniu i mieszaj do chwili zagotowania. Gotuj na małym ogniu przez 8 minut, często mieszając.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: