Nasze przepisy Potrawy z bagietką

Potrawy z bagietką


Chrupiąca, z dobrze wypieczoną skórką, miękka w środku, o aromatycznym zapachu świeżego wypieku…mowa o bagietce. Pszenna czy żytnia – każda smakuje doskonale na śniadanie i na kolację w rozmaitych odsłonach: na ciepło i na zimno.

Polecamy różnorodne, sprawdzone i ciekawe przepisy z bagietkami: bagietki z pastą łososiową, sosem czosnkowym i posiekanym szczypiorkiem, bagietki faszerowane warzywami i serem mozarella, śniadaniowe z twarogiem i bagietki nadziewane masą z jajek, szynki, ogórka konserwowego i Majonezu Dekoracyjnego WINIARY.

Bagietki pasują także jako ciepły dodatek do gęstych zup, czerwonego barszczu, spełniają się jako tosty i grzanki. Czy już leci Ci ślinka na myśl o tak pysznym śniadaniu?