Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Do czego używacie w kuchni sosu pieczeniowego? Do soczystej pieczeni, aromatycznych zrazów? Świetnie! Teraz zachęcamy do odkrywania kolejnych dań.

1. Cukinie faszerowane na bogato

Sos pieczeniowy do warzyw? Czemu nie! Subtelna słodycz cukinii łączy się z wytrawnym mięsno-pomidorowym farszem z dodatkiem Esencjonalnego Sosu Pieczeniowego Winiary. Całość dania posypujemy startym serem i wkładamy do piekarnika. To danie jest tak proste jak pyszne!

2. Drożdżowe paszteciki

Farsz z gotowanej kiszonej kapusty zyska dodatkową słodycz dzięki zeszklonej cebulce i wyraźną słono-pikantną nutę dzięki kilku łyżkom Esencjonalnego Sosu Pieczeniowego Winiary. Miękkie, wyrośnięte ciasto drożdżowe pieczemy na złoty kolor. Takie danie zasługuje na złoto!

3. Prosty i pyszny gulasz wołowy

Masz ochotę na prosty gulasz wołowy z kaszą? Sos na bazie podsmażonego mięsa z cebulką i papryką będzie idealnie pasował do kaszy gryczanej. Będzie też sytym posiłkiem dla całej rodziny.

4. Żeberka wieprzowe w domowym sosie BBQ

W tym daniu wyraźny smak mięsa łączy się z nutami ziołowo-winnymi i słodkimi wędzonymi śliwkami - wszystko dzięki aromatycznej zalewie z dodatkiem Esencjonalnego Sosu Pieczeniowego Winiary. Podsmażone na patelni żeberka, pieczone w sosie BBQ będą jeszcze bardziej soczyste!
Ciesz się gotowaniem z Winiary - teaser full

Ciesz się gotowaniem z Winiary

Szukasz pomysłu na szybki obiad? A może sosu, który podkreśli smak Twoich dań? Z naszymi produktami z łatwością przyrządzisz aromatyczne potrawy na różne okazje.

Zobacz produkty