Nasze przepisy Mała kostka, wielki smak!

Mała kostka, wielki smak!


Kostka Mięsna WINIARY wzbogaca smak i aromat wielu potraw. Polecamy ją nie tylko do golonek w galarecie z warzywami, pasztetów (z indyka, z papryką, w galarecie żurawinowej), pieczeni na dziko i zimnych nóżek, ale również do przygotowania przepysznej zupy wiejskiej, żeberek z podgrzybkami, kapuśniaczku z franfurterkami czy z białej kapusty. Kostka Mięsna WINIARY doda smaku też wszelkim klopsikom, pierogom po zbójnicku, tartom na sposób wytrawny. Jest uniwersalna, pasuje do tak wielu potraw, że nie sposób ich wszystkich opisać. Nie zapominaj o smakowitych i delikatnych polędwiczkach, kopytkach, kluseczkach z mięsem...Użyj Kostki Mięsnej WINIARY w dowolnej inspiracji, a odwdzięczy się cudownym smakiem i wybornym zapachem.