1

2

Nasze przepisy dania z kociołka

Przepisy

dania z kociołka

Gotowanie w kociołku, z węgierska zwanym „bograczem”, to prawdziwa kulinarna przygoda - zwłaszcza, jeśli stosujemy tradycyjne metody, czyli wieszamy lub stawiamy kociołek nad ogniskiem (paleniskiem). Do środka wrzucamy ulubione przysmaki: mięso, ziemniaki, kolorowe warzywa oraz zioła i przyprawy. My proponujemy kociołki w wersjach cygańskiej, zbójeckiej oraz węgierskiej i zachęcamy do dalszych eksperymentów!

Przykro nam, ale nie mamy pasującego przepisu w serwisie.

Sprawdź inne nasze propozycje:

Ciasto ze śliwkami
136
autor: WINIARY
4,1/5 205 ocen
Pierogi ruskie
197
autor: WINIARY
4,2/5 66 ocen
Zupa jarzynowa
114
autor: WINIARY
4,6/5 31 ocen
Sałatka Gyros
160
autor: WINIARY
4,1/5 100 ocen
Pizza farmerska
139
autor: WINIARY
4,3/5 46 ocen
Pasta z tuńczyka
82
autor: WINIARY
4,1/5 36 ocen
Szybka szarlotka
166
autor: WINIARY
4,1/5 72 oceny
Wrap z kurczakiem
134
autor: WINIARY
2,2/5 131 ocen
Sernik z kruszonką
217
autor: WINIARY
4,5/5 209 ocen
Papryka faszerowana
202
autor: WINIARY
4,1/5 143 oceny

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: