1

2

Nasze przepisy dania z kociołka

Przepisy

dania z kociołka

Gotowanie w kociołku, z węgierska zwanym „bograczem”, to prawdziwa kulinarna przygoda - zwłaszcza, jeśli stosujemy tradycyjne metody, czyli wieszamy lub stawiamy kociołek nad ogniskiem (paleniskiem). Do środka wrzucamy ulubione przysmaki: mięso, ziemniaki, kolorowe warzywa oraz zioła i przyprawy. My proponujemy kociołki w wersjach cygańskiej, zbójeckiej oraz węgierskiej i zachęcamy do dalszych eksperymentów!

Przykro nam, ale nie mamy pasującego przepisu w serwisie.

Sprawdź inne nasze propozycje:

Naleśniki z serem
145
autor: WINIARY
4,1/5 119 ocen
Ciasto ze śliwkami
97
autor: WINIARY
4,2/5 193 oceny
Pierogi ruskie
119
autor: WINIARY
4,2/5 64 oceny
Rosół z kurczaka
95
autor: WINIARY
4,4/5 35 ocen
Zupa jarzynowa
104
autor: WINIARY
4,6/5 28 ocen
Sałatka Gyros
80
autor: WINIARY
4,3/5 80 ocen
Bigos myśliwski
76
autor: WINIARY
4,1/5 45 ocen
Pizza farmerska
83
autor: WINIARY
4,4/5 38 ocen
Schab pieczony
179
autor: WINIARY
4,2/5 69 ocen
Szybka szarlotka
82
autor: WINIARY
4,1/5 58 ocen
Pasta z tuńczyka
79
autor: WINIARY
4,3/5 27 ocen

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: