Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Wymieszać osobno składniki suche i mokre, wlać składniki mokre do suchych, dodać banany i niedbale wymieszać widelcem, ale tak aby składniki się połączyły.
Krok 2
5 min
Piec w natłuszczonej (lub wyłożonej papilotkami) formie na 12 muffinek ok. 25 minut w temp. 175 stopni C.
Krok 3
5 min
Po upływie czasu pieczenia wbij drewniany patyczek w jedną z muffinek. Jeśli będzie suchy, muffinki są gotowe. Przestudź i podawaj.
Krok 1
z
3
Wymieszać osobno składniki suche i mokre, wlać składniki mokre do suchych, dodać banany i niedbale wymieszać widelcem, ale tak aby składniki się połączyły.
Krok 2
z
3
Piec w natłuszczonej (lub wyłożonej papilotkami) formie na 12 muffinek ok. 25 minut w temp. 175 stopni C.
Krok 3
z
3
Po upływie czasu pieczenia wbij drewniany patyczek w jedną z muffinek. Jeśli będzie suchy, muffinki są gotowe. Przestudź i podawaj.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0