Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Kanapki - trudno o bardziej pospolite, a jednocześnie tak różnorodne i doskonałe danie. Były naszym głównym posiłkiem przez lata spędzone w szkole, a teraz jemy je na drugie śniadanie także i w pracy. Robimy je ze wszystkim dodatkami na jakie przyjdzie nam ochota. Z nami odkryj je na nowo! Szczególnie polecamy te w wersji fit z szynką i kiełkami, a także pomidorem i sałatą. Nie zapomnij o dodaniu odrobiny Majonezu Dekoracyjnego WINIARY, który idealnie wzbogaci smak tej przekąski.
Przygotowanie
15 min
Krok 1
2 min
Bułkę przekrój wzdłuż na pół.
Krok 2
5 min
Cebulę obierz, sałatę i pozostałe warzywa dokładnie umyj (możesz użyć roszponki, jeśli lubisz).
Krok 3
3 min
Cebulę, pomidory i ogórek pokrój w plastry.
Krok 4
2 min
Na bułce układaj kolejno sałatę, ser, cebulę, szynkę, pomidory i cebulę.
Krok 5
2 min
Udekoruj Majonezem oraz kiełkami.
Krok 6
1 min
Według uznania przykryj wierzchem bułki.
Krok 1
z
6
Bułkę przekrój wzdłuż na pół.
Krok 2
z
6
Cebulę obierz, sałatę i pozostałe warzywa dokładnie umyj (możesz użyć roszponki, jeśli lubisz).
Krok 3
z
6
Cebulę, pomidory i ogórek pokrój w plastry.
Krok 4
z
6
Na bułce układaj kolejno sałatę, ser, cebulę, szynkę, pomidory i cebulę.
Krok 5
z
6
Udekoruj Majonezem oraz kiełkami.
Krok 6
z
6
Według uznania przykryj wierzchem bułki.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0