Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Cebule obierz, pokrój w piórka, zrumień na maśle, dopraw pieprzem.
Krok 2
20 min
Wlej 1 l wody i wsyp zawartość opakowania zupy cebulowej. Mieszając, gotuj 20 minut.
Krok 3
10 min
Kromki bagietki opiecz w tosterze lub zapiecz w piekarniku.
Krok 4
10 min
Na dno miseczek żaroodpornych wrzuć grzanki, dodaj połowę starego sera, zalej zupą cebulową, wierzch posyp serem i zapiecz w piekarniku na złoty kolor.
Krok 1
z
4
Cebule obierz, pokrój w piórka, zrumień na maśle, dopraw pieprzem.
Krok 2
z
4
Wlej 1 l wody i wsyp zawartość opakowania zupy cebulowej. Mieszając, gotuj 20 minut.
Krok 3
z
4
Kromki bagietki opiecz w tosterze lub zapiecz w piekarniku.
Krok 4
z
4
Na dno miseczek żaroodpornych wrzuć grzanki, dodaj połowę starego sera, zalej zupą cebulową, wierzch posyp serem i zapiecz w piekarniku na złoty kolor.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0