WINIARY
GOTUJĘ
PUNKTUJĘ

zgłoś do moderacji
Aby dodać przepis do książki kucharskiej musisz być zalogowany
Zapiekany łosoś

Brak zdjęć do przepisu "Zapiekany łosoś"

dodaj swoje zdjęcie

Smakuje mi! 0
Powiadomiliśmy Twoich znajomych, że smakuje Ci ten przepis.
x Usuń informacje z Facebooka
Łączny czas: 10 min.

Porcje: 4
Kalorie: 243 kcal / 1 porcję
do góry

Składniki:

Miary: US metryczny
WINIARY POMYSŁ NA ... rybę w sosie śmietanowo-koperkowym 1 opakowanie
śmietanka 12% 200 ml
filet z łososia b/s 400 g
czarne oliwki 10 sztuk
kapary 1 łyżka
różyczki brokułu 4 sztuki
Dodaj do listy zakupów

Sposób przygotowania:

do góry
  1. POMYSŁ NA ... wymieszaj ze śmietanką i 50 ml wody, zagotuj.

    • WINIARY POMYSŁ NA ... rybę w sosie śmietanowo-koperkowym
  2. Filet pokrój na 4 porcje i ułóż w naczyniu do zapiekania.

    • filet z łososia b/s
  3. Oliwki pokrój w plasterki.

    • czarne oliwki
  4. Na filetach rozłóż oliwki i kapary oraz różyczki brokułu.

    • różyczki brokułu
  5. Zalej przygotowanym POMYSŁEM NA ..

  6. Wstaw do piekarnika nagrzanego do 200°C. Piecz przez 25 minut.

Dodaj ocenę i komentarz

Ostatnie oceny i komentarze

do góry

Dodaj ocenę i komentarz

Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Bądź na bieżąco z nowościami
na WINIARY.pl

Zapisz się na nasz newsletter.
Kulinarne inspiracje prosto na skrzynkę mailową!

Przepisownik

  • Przepisy na każdy dzień
    Znajdziesz je łatwo i szybko
  • Mnóstwo inspiracji
    Dziel się i korzystaj
  • Dostęp do WINIARY.pl
    Gdziekolwiek jesteś.
  • Bezpłatna aplikacja
    Zawsze darmowa

Pobierz na telefon: