WINIARY
GOTUJĘ
PUNKTUJĘ

Ryba zapiekana z pomidorami

zgłoś do moderacji
Aby dodać przepis do książki kucharskiej musisz być zalogowany
Ryba zapiekana z pomidorami

1 zdjęcie do przepisu "Ryba zapiekana z pomidorami"

dodaj swoje zdjęcie

Smakuje mi! 0
Powiadomiliśmy Twoich znajomych, że smakuje Ci ten przepis.
x Usuń informacje z Facebooka
Ryba maślana z ziołami prowansalskimi, zapiekana z plastrami pomidorów i mozzarelli w Pomyśle na Rybę w sosie śmietanowo-koperkowym.
do góry

Składniki:

Miary: US metryczny
WINIARY POMYSŁ NA... rybę w sosie śmietanowo – koperkowym 1 opakowanie
śmietanka 12% 200 ml
ryba maślana 500 g
pomidory bez skórki 300 g
zioła prowansalskie do smaku
oliwa z oliwek 30 ml
czosnek 2 ząbki
kulka mozzarelli 1 sztuka
sól, pieprz do smaku
Dodaj do listy zakupów

Sposób przygotowania:

do góry
  1. POMYSŁ NA... przygotuj wg przepisu na opakowaniu.

    • WINIARY POMYSŁ NA... rybę w sosie śmietanowo – koperkowym
  2. Rybę pokrój w plastry, posól, popieprz i posyp ziołami prowansalskimi.

    • ryba maślana
    • zioła prowansalskie
    • sól, pieprz
  3. Pomidory i mozzarellę pokrój w plasterki, czosnek przeciśnij przez praskę.

    • pomidory bez skórki
    • czosnek
    • kulka mozzarelli
  4. Rybę włóż do naczynia żaroodpornego, polej oliwą, rozetrzyj na niej czosnek.

    • ryba maślana
    • oliwa z oliwek
    • czosnek
Dodaj ocenę i komentarz

Ostatnie oceny i komentarze

do góry

Dodaj ocenę i komentarz

Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Bądź na bieżąco z nowościami
na WINIARY.pl

Zapisz się na nasz newsletter.
Kulinarne inspiracje prosto na skrzynkę mailową!

Przepisownik

  • Przepisy na każdy dzień
    Znajdziesz je łatwo i szybko
  • Mnóstwo inspiracji
    Dziel się i korzystaj
  • Dostęp do WINIARY.pl
    Gdziekolwiek jesteś.
  • Bezpłatna aplikacja
    Zawsze darmowa

Pobierz na telefon:

1