WINIARY
GOTUJĘ
PUNKTUJĘ

zgłoś do moderacji
Aby dodać przepis do książki kucharskiej musisz być zalogowany
Sos żurawinowy

Brak zdjęć do przepisu "Sos żurawinowy"

dodaj swoje zdjęcie

Smakuje mi! 0
Powiadomiliśmy Twoich znajomych, że smakuje Ci ten przepis.
x Usuń informacje z Facebooka
Wyrazisty sos żurawinowy, w którym kremowy Majonez Dekoracyjny WINIARY harmonijnie łączy się z owocową goryczką, cytryną i lekką nutką chrzanu. Doskonały do białych mięs na zimno oraz białej kiełbasy, jaj na twardo i mięsnych pasztetów.
Łączny czas: 5 min.

Porcje: 4
Kalorie: 234 kcal / 1 porcję
do góry

Składniki:

Miary: US metryczny
Dodaj do listy zakupów

Sposób przygotowania:

do góry
  1. Wyciśnij sok z cytryny.

    • cytryna na sok
  2. Połącz wszystkie składniki sosu.

    • Majonez Dekoracyjny WINIARY
    • żurawina do mięs
    • chrzan
Dodaj ocenę i komentarz

Ostatnie oceny i komentarze

do góry

Dodaj ocenę i komentarz

Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Bądź na bieżąco z nowościami
na WINIARY.pl

Zapisz się na nasz newsletter.
Kulinarne inspiracje prosto na skrzynkę mailową!

Przepisownik

  • Przepisy na każdy dzień
    Znajdziesz je łatwo i szybko
  • Mnóstwo inspiracji
    Dziel się i korzystaj
  • Dostęp do WINIARY.pl
    Gdziekolwiek jesteś.
  • Bezpłatna aplikacja
    Zawsze darmowa

Pobierz na telefon: