WINIARY
GOTUJĘ
PUNKTUJĘ

Sałatka z selerem naciowym

zgłoś do moderacji
Aby dodać przepis do książki kucharskiej musisz być zalogowany
Sałatka z selerem naciowym

1 zdjęcie do przepisu "Sałatka z selerem naciowym"

dodaj swoje zdjęcie

Smakuje mi! 6
Powiadomiliśmy Twoich znajomych, że smakuje Ci ten przepis.
x Usuń informacje z Facebooka
Kolorowo i prosto: sałatka z selera naciowego, z czerwoną papryką, kukurydzą, jajkiem na twardo i parówką, z Sosem tatarskim i szczypiorkiem.
do góry

Składniki:

Miary: US metryczny
Sos tatarski WINIARY 3 łyżki
seler naciowy 3 łodygi
papryka czerwona mała 1 sztuka
parówka 1 sztuka
jajko ugotowane na twardo 1 sztuka
kukurydza konserwowa 0,5 puszki
cebula ze szczypiorkiem 2 sztuki
pieprz do smaku
Dodaj do listy zakupów

Sposób przygotowania:

do góry
  1. Seler oczyść i pokrój w paseczki.

    • seler naciowy
  2. Paprykę umyj, wyjmij z niej gniazda nasienne i także pokrój w paseczki.

    • papryka czerwona mała
  3. Parówkę i jajko pokrój w kostkę.

    • parówka
  4. Posiekaj cebulę i szczypiorek.

    • cebula ze szczypiorkiem
  5. Wszystkie składniki sałatki połącz z Sosem tatarskim.

    • Sos tatarski WINIARY
  6. Dopraw pieprzem.

    • pieprz
przeczytaj 9 komentarzy

Ostatnie oceny i komentarze

do góry

Dodaj ocenę i komentarz

smaczne są takie sałatki

MAMA54
31 grudnia 2013
zgłoś do moderacji

Sałatka dobra dla tych co o linię dbają :)

Winb8c54fc4
29 grudnia 2013
zgłoś do moderacji

Nareszcie znalazłam przepis na wykorzystanie selera naciowego. Przepyszny przepis, polecę go znajomym.

Karolcia12
8 października 2013
zgłoś do moderacji

Wyglada super!

TYGRYS
30 września 2013
zgłoś do moderacji

kiedyś ją robiłam bo przepis był w magazynie ,oj dawno to było

IZABELA29
25 września 2013
zgłoś do moderacji

Bardzo dobra

k200482p
10 września 2013
zgłoś do moderacji

Dobrze dobrane składniki. Dodanie selera podkreśla smak sałatki i robi ją wyraźniejszą

paulax87x
10 sierpnia 2013
zgłoś do moderacji

Dopiero niedawno odkryłam seler naciowy jako składnik sałatek. Sprawdza się wspaniale! Tylko przed dodaniem go do reszty składników c\wrzucam na wrzątek i podgotowuję minutkę.

Madeleine88
9 sierpnia 2013
zgłoś do moderacji

bardzo dobra tylko ja nie dawałam parówki. no i najważniejsze a pro po selera to nie brać łodyg selera nie brać ciemnych w środku bo są strasznie kwaśne

basiaaisab
3 września 2011
zgłoś do moderacji
przeczytaj 9 komentarzy

Bądź na bieżąco z nowościami
na WINIARY.pl

Zapisz się na nasz newsletter.
Kulinarne inspiracje prosto na skrzynkę mailową!

Przepisownik

  • Przepisy na każdy dzień
    Znajdziesz je łatwo i szybko
  • Mnóstwo inspiracji
    Dziel się i korzystaj
  • Dostęp do WINIARY.pl
    Gdziekolwiek jesteś.
  • Bezpłatna aplikacja
    Zawsze darmowa

Pobierz na telefon: