WINIARY
GOTUJĘ
PUNKTUJĘ

zgłoś do moderacji
Aby dodać przepis do książki kucharskiej musisz być zalogowany
Sos koperkowy

1 zdjęcie do przepisu "Sos koperkowy"

dodaj swoje zdjęcie

Smakuje mi! 0
Powiadomiliśmy Twoich znajomych, że smakuje Ci ten przepis.
x Usuń informacje z Facebooka
Bardzo prosty, aromatyczny sos koperkowy z majonezu i jogurtu, z przyjemną nutą czosnku. Pyszny do pieczonego drobiu i jaj na twardo, sałat i sałatek (np. z zielonym ogórkiem), a także do gotowanych i smażonych ryb serwowanych na zimno.
Łączny czas: 5 min.

Porcje: 4
Kalorie: 246 kcal / 1 porcję
do góry

Składniki:

Miary: US metryczny
Majonez Dekoracyjny WINIARY 125 ml
jogurt naturalny 4 łyżki
koperek posiekany 4 łyżki
czosnek 2 ząbki
Dodaj do listy zakupów

Sposób przygotowania:

do góry
  1. Majonez połącz z jogurtem, koperkiem i posiekanym czosnkiem.

    • Majonez Dekoracyjny WINIARY
    • jogurt naturalny
    • koperek posiekany
    • czosnek
Dodaj ocenę i komentarz

Ostatnie oceny i komentarze

do góry

Dodaj ocenę i komentarz

Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Bądź na bieżąco z nowościami
na WINIARY.pl

Zapisz się na nasz newsletter.
Kulinarne inspiracje prosto na skrzynkę mailową!

Przepisownik

  • Przepisy na każdy dzień
    Znajdziesz je łatwo i szybko
  • Mnóstwo inspiracji
    Dziel się i korzystaj
  • Dostęp do WINIARY.pl
    Gdziekolwiek jesteś.
  • Bezpłatna aplikacja
    Zawsze darmowa

Pobierz na telefon: