WINIARY
GOTUJĘ
PUNKTUJĘ

Surówka z młodej kapusty

zgłoś do moderacji
Aby dodać przepis do książki kucharskiej musisz być zalogowany
Surówka z młodej kapusty

1 zdjęcie do przepisu "Surówka z młodej kapusty"

dodaj swoje zdjęcie

Smakuje mi! 0
Powiadomiliśmy Twoich znajomych, że smakuje Ci ten przepis.
x Usuń informacje z Facebooka
Słodko-winna fantazja w kolorach słońca i wiosennej zieleni: kukurydza, żółty ser, sałata i ogórek konserwowy z Majonezem Dekoracyjnym.
Łączny czas: 15 min.

Porcje: 4
Kalorie: 287 kcal / 1 porcję
do góry

Składniki:

Miary: US metryczny
Dodaj do listy zakupów

Sposób przygotowania:

do góry
  1. Kapustę drobno poszatkuj i oprósz solą.

    • kapusta młoda
    • sól, cukier
  2. Ser pokrój w drobną kostkę, ogórki w półplasterki.

    • ser żółty
    • ogórek konserwowy
  3. Połącz ze sobą wszystkie składniki sałatki.

  4. Dopraw cukrem i sokiem z cytryny (sałatka powinna być słodko-winna).

    • cytryna
    • sól, cukier
Dodaj ocenę i komentarz

Ostatnie oceny i komentarze

do góry

Dodaj ocenę i komentarz

Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Bądź na bieżąco z nowościami
na WINIARY.pl

Zapisz się na nasz newsletter.
Kulinarne inspiracje prosto na skrzynkę mailową!

Przepisownik

  • Przepisy na każdy dzień
    Znajdziesz je łatwo i szybko
  • Mnóstwo inspiracji
    Dziel się i korzystaj
  • Dostęp do WINIARY.pl
    Gdziekolwiek jesteś.
  • Bezpłatna aplikacja
    Zawsze darmowa

Pobierz na telefon: