WINIARY
GOTUJĘ
PUNKTUJĘ

zgłoś do moderacji
Aby dodać przepis do książki kucharskiej musisz być zalogowany
Łosoś smażony

3 zdjęcia do przepisu "Łosoś smażony"

dodaj swoje zdjęcie

Smakuje mi! 0
Powiadomiliśmy Twoich znajomych, że smakuje Ci ten przepis.
x Usuń informacje z Facebooka
Łosoś smażony na patelni to obiadowy "samograj": można go podać z dowolnymi warzywami (np. szpinakiem, cukinią duszoną z pomidorami), z ziemniakami, ryżem lub bagietką. A rybę przyprawiamy najprościej w świecie: tylko przyprawą Ziarenka Smaku oraz pieprzem. Pyszne, praktyczne, pożywne.
Łączny czas: 25 min.

Przygotowanie: 5 min.
Oczekiwanie: 20 min.

Porcje: 4
Kalorie: 384 kcal / 1 porcję
do góry

Składniki:

Miary: US metryczny
Dodaj do listy zakupów

Sposób przygotowania:

do góry
  1. Łosoś smażony

    Łososia oprósz przyprawą ZIARENKA SMAKU i pieprzem.

    • przyprawa ZIARENKA SMAKU uniwersalne WINIARY
    • łosoś
    • pieprz
  2. Na rozgrzanym oleju smaż rybę po 10 minut z każdej strony.

  3. Łosoś smażony

    Podawaj z warzywami (ziemniaki, marchew, seler naciowy, cukinia lub kabaczek) gotowanymi, a następnie podsmażonymi na maśle.

Dodaj ocenę i komentarz

Ostatnie oceny i komentarze

do góry

Dodaj ocenę i komentarz

Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Bądź na bieżąco z nowościami
na WINIARY.pl

Zapisz się na nasz newsletter.
Kulinarne inspiracje prosto na skrzynkę mailową!

Przepisownik

  • Przepisy na każdy dzień
    Znajdziesz je łatwo i szybko
  • Mnóstwo inspiracji
    Dziel się i korzystaj
  • Dostęp do WINIARY.pl
    Gdziekolwiek jesteś.
  • Bezpłatna aplikacja
    Zawsze darmowa

Pobierz na telefon: