WINIARY
GOTUJĘ
PUNKTUJĘ

Śledzie z cebulką i kolorowym pieprzem

zgłoś do moderacji
Aby dodać przepis do książki kucharskiej musisz być zalogowany
Śledzie z cebulką i kolorowym pieprzem

1 zdjęcie do przepisu "Śledzie z cebulką i kolorowym pieprzem"

dodaj swoje zdjęcie

Smakuje mi! 0
Powiadomiliśmy Twoich znajomych, że smakuje Ci ten przepis.
x Usuń informacje z Facebooka
Łączny czas: 25 min.

Przygotowanie: 10 min.
Oczekiwanie: 15 min.

Porcje: 4
do góry

Składniki:

4 płaty marynowanych śledzi
cebula
łyżeczka kolorowego pieprzu
pieprz kolorowy w młynku
4 łyżki oliwy z oliwek
Dodaj do listy zakupów

Sposób przygotowania:

do góry
Zdejmujemy skórkę ze śledzi. Kroimy w skośne kawałki. Układamy na talerzu na przemian z kawałkami cebuli. Posypujemy kolorowym pieprzem w ziarenkach i świeżo zmielonym. Polewamy oliwą . Gotowe :)
Dodaj ocenę i komentarz

Ostatnie oceny i komentarze

do góry

Dodaj ocenę i komentarz

Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Bądź na bieżąco z nowościami
na WINIARY.pl

Zapisz się na nasz newsletter.
Kulinarne inspiracje prosto na skrzynkę mailową!

Przepisownik

  • Przepisy na każdy dzień
    Znajdziesz je łatwo i szybko
  • Mnóstwo inspiracji
    Dziel się i korzystaj
  • Dostęp do WINIARY.pl
    Gdziekolwiek jesteś.
  • Bezpłatna aplikacja
    Zawsze darmowa

Pobierz na telefon:

2