WINIARY
GOTUJĘ
PUNKTUJĘ

Jaja faszerowane z wędzonym łososiem

zgłoś do moderacji
Aby dodać przepis do książki kucharskiej musisz być zalogowany
Jaja faszerowane z wędzonym łososiem

1 zdjęcie do przepisu "Jaja faszerowane z wędzonym łososiem"

dodaj swoje zdjęcie

Smakuje mi! 0
Powiadomiliśmy Twoich znajomych, że smakuje Ci ten przepis.
x Usuń informacje z Facebooka
Łączny czas: 40 min.

Przygotowanie: 20 min.
Oczekiwanie: 20 min.

Porcje: 4
do góry

Składniki:

4 jaja, 4łyżki majonezu, 2 plastry wędzonego łososia, rzeżucha
Dodaj do listy zakupów

Sposób przygotowania:

do góry
Jaja ugotować na twardo. Obrać, podzielić na polówki, wyjąć żółtka. Żółtka przełożyć do miseczki, rozgnieść. Łososia posiekać w drobną kosteczkę, wymieszać z żółtkami i majonezem. Rzeżuchę drobno posiekać i wymieszać z pastą. Pastę nakładać na białka jaj i dekorować rzeżuchą.
Dodaj ocenę i komentarz

Ostatnie oceny i komentarze

do góry

Dodaj ocenę i komentarz

Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Bądź na bieżąco z nowościami
na WINIARY.pl

Zapisz się na nasz newsletter.
Kulinarne inspiracje prosto na skrzynkę mailową!

Przepisownik

  • Przepisy na każdy dzień
    Znajdziesz je łatwo i szybko
  • Mnóstwo inspiracji
    Dziel się i korzystaj
  • Dostęp do WINIARY.pl
    Gdziekolwiek jesteś.
  • Bezpłatna aplikacja
    Zawsze darmowa

Pobierz na telefon: