WINIARY
GOTUJĘ
PUNKTUJĘ

zgłoś do moderacji
Aby dodać przepis do książki kucharskiej musisz być zalogowany
pole Ryżowe

Brak zdjęć do przepisu "pole Ryżowe"

dodaj swoje zdjęcie

Smakuje mi! 0
Powiadomiliśmy Twoich znajomych, że smakuje Ci ten przepis.
x Usuń informacje z Facebooka
Łączny czas: 80 min.

Przygotowanie: 20 min.
Oczekiwanie: 60 min.

Porcje: 4
do góry

Składniki:

4 torebki ryzu
1kg pieczarek
4 cebule
1,5kg piersi z kurczaka
10 dag żółtego sera
duży koncentrat
2 kostki rosołowe
1/2 kostki margaryny
2 ząbki czosnku
Dodaj do listy zakupów

Sposób przygotowania:

do góry
Pieczarki i cebule pokrój w plasterki.
Kurczaka przypraw, pokrój w kostkę.
Składniki zalewy i 1 litr wody podgrzej.
Do formy wsyp ryż, dodaj pieczarki i cebule, wlej zalewę.
Ułóż mięso, posyp serem.
Piecz godzinę w temp. 180st.
Smacznego!
Dodaj ocenę i komentarz

Ostatnie oceny i komentarze

do góry

Dodaj ocenę i komentarz

Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Bądź na bieżąco z nowościami
na WINIARY.pl

Zapisz się na nasz newsletter.
Kulinarne inspiracje prosto na skrzynkę mailową!

Przepisownik

  • Przepisy na każdy dzień
    Znajdziesz je łatwo i szybko
  • Mnóstwo inspiracji
    Dziel się i korzystaj
  • Dostęp do WINIARY.pl
    Gdziekolwiek jesteś.
  • Bezpłatna aplikacja
    Zawsze darmowa

Pobierz na telefon:

2