WINIARY
GOTUJĘ
PUNKTUJĘ

zgłoś do moderacji
Aby dodać przepis do książki kucharskiej musisz być zalogowany
Gulasz w chlebku

Brak zdjęć do przepisu "Gulasz w chlebku"

dodaj swoje zdjęcie

do góry

Składniki:

Dodaj do listy zakupów

Sposób przygotowania:

do góry
Wątróbki dokładnie oczyścić,pociąć na połówki,umyć i osuszyć.Na patelni rozgrzać tłuszcz,włożyć wątróbkę i smażyć chwilkę,następnie dodac oczyszczone i pokrojone w plasterki pieczarki oraz posiekaną cebulę.Smażyć na dość dużym ogniu,pod koniec posypać natką posiekaną,solą,pieprzem i skropić sosem sojowym.Z chlebka zciąć czapeczkę a środek trochę wydrążyć,ale nie wszystko,przełożyc gulasz i naktyć czapeczką z chleba.
Dodaj ocenę i komentarz

Ostatnie oceny i komentarze

do góry

Dodaj ocenę i komentarz

Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Bądź na bieżąco z nowościami
na WINIARY.pl

Zapisz się na nasz newsletter.
Kulinarne inspiracje prosto na skrzynkę mailową!

Przepisownik

  • Przepisy na każdy dzień
    Znajdziesz je łatwo i szybko
  • Mnóstwo inspiracji
    Dziel się i korzystaj
  • Dostęp do WINIARY.pl
    Gdziekolwiek jesteś.
  • Bezpłatna aplikacja
    Zawsze darmowa

Pobierz na telefon: