WINIARY
GOTUJĘ
PUNKTUJĘ

BIGOS PO CYGAŃSKU;)

zgłoś do moderacji
Aby dodać przepis do książki kucharskiej musisz być zalogowany
BIGOS PO CYGAŃSKU;)

Brak zdjęć do przepisu "BIGOS PO CYGAŃSKU;)"

dodaj swoje zdjęcie

Smakuje mi! 0
Powiadomiliśmy Twoich znajomych, że smakuje Ci ten przepis.
x Usuń informacje z Facebooka
Kategorie: Mięso i drób
do góry

Składniki:

Dodaj do listy zakupów

Sposób przygotowania:

do góry
 MIĘSO MIELONE WYROBIĆ JAK NA KOTLETY I UFORMOWAĆ MAŁE KULECZKI I UPIEC,CEBULE I PIECZARKI POKROIĆ W TALARKI I RAZEM DUSIĆ,PAPRYKE I OGÓRKI POKROIĆ W CIEŃKIE PASECZKI WSZYSTKIE SKŁADNIKI POŁĄCZYĆ ZE SOBĄ I DUSIĆ OK. 15 MINUT DOPRAWIĆ DO SMAKU;)
Dodaj ocenę i komentarz

Ostatnie oceny i komentarze

do góry

Dodaj ocenę i komentarz

Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Bądź na bieżąco z nowościami
na WINIARY.pl

Zapisz się na nasz newsletter.
Kulinarne inspiracje prosto na skrzynkę mailową!

Przepisownik

  • Przepisy na każdy dzień
    Znajdziesz je łatwo i szybko
  • Mnóstwo inspiracji
    Dziel się i korzystaj
  • Dostęp do WINIARY.pl
    Gdziekolwiek jesteś.
  • Bezpłatna aplikacja
    Zawsze darmowa

Pobierz na telefon:

4