WINIARY
GOTUJĘ
PUNKTUJĘ

Śledzik w śmietanie

zgłoś do moderacji
Aby dodać przepis do książki kucharskiej musisz być zalogowany
Śledzik w śmietanie

Brak zdjęć do przepisu "Śledzik w śmietanie"

dodaj swoje zdjęcie

do góry

Składniki:

Dodaj do listy zakupów

Sposób przygotowania:

do góry
Filety namocz w zimnej wodzie.

Po 2−3 godzinach wyjmij, osusz i pokrój w paski. ( jeden filet powinien być podzielony na ok. 6 części)

Umyj jabłko, obierz i potrzyj na tarce o dużych oczkach.

Cebulę obierz i posiekaj.

Jabłko i cebulę wymieszaj ze śmietaną, dopraw wszystko pieprzem. Śledzie starannie ułóż w salaterce i zalej przygotowaną śmietaną.

SMACZNEGO :)
Dodaj ocenę i komentarz

Ostatnie oceny i komentarze

do góry

Dodaj ocenę i komentarz

Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Bądź na bieżąco z nowościami
na WINIARY.pl

Zapisz się na nasz newsletter.
Kulinarne inspiracje prosto na skrzynkę mailową!

Przepisownik

  • Przepisy na każdy dzień
    Znajdziesz je łatwo i szybko
  • Mnóstwo inspiracji
    Dziel się i korzystaj
  • Dostęp do WINIARY.pl
    Gdziekolwiek jesteś.
  • Bezpłatna aplikacja
    Zawsze darmowa

Pobierz na telefon:

1