WINIARY
GOTUJĘ
PUNKTUJĘ

KOTLETY MIELONE Z PIECZARKAMI

zgłoś do moderacji
Aby dodać przepis do książki kucharskiej musisz być zalogowany
KOTLETY MIELONE Z PIECZARKAMI

Brak zdjęć do przepisu "KOTLETY MIELONE Z PIECZARKAMI"

dodaj swoje zdjęcie

Smakuje mi! 0
Powiadomiliśmy Twoich znajomych, że smakuje Ci ten przepis.
x Usuń informacje z Facebooka
Kategorie: Mięso i drób
do góry

Składniki:

Dodaj do listy zakupów

Sposób przygotowania:

do góry
Pieczarki umyć,osączyć,drobno posiekać.Obrac cebule,posiekac w drobną kosteczkę.Na patelnię wrzucić pieczarki,podsmażyć,aż puszcza sok,odparować,dodać łyżkę oleju,podgrzać,wrzucic cebule i posiekany czosnek,razem podsmażyc,przestudzić,połączyc z mięsem i jajkiem,dodac do smaku sól,pieprz i oregano,wymieszać.formować okragłe kotlety,panierowac w bułce i smażyć z obu stron na rozgrzanym tłuszczu.Są znakomite na zimno do kanapek albo na ciepło z ziemniakami i surówką.

RADA:do masy mięsnej można dodać bułki tartej i przyprawić mieloną papryką.
Dodaj ocenę i komentarz

Ostatnie oceny i komentarze

do góry

Dodaj ocenę i komentarz

Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Bądź na bieżąco z nowościami
na WINIARY.pl

Zapisz się na nasz newsletter.
Kulinarne inspiracje prosto na skrzynkę mailową!

Przepisownik

  • Przepisy na każdy dzień
    Znajdziesz je łatwo i szybko
  • Mnóstwo inspiracji
    Dziel się i korzystaj
  • Dostęp do WINIARY.pl
    Gdziekolwiek jesteś.
  • Bezpłatna aplikacja
    Zawsze darmowa

Pobierz na telefon: