WINIARY
GOTUJĘ
PUNKTUJĘ

gołąbki w sosie pieczarkowym

zgłoś do moderacji
Aby dodać przepis do książki kucharskiej musisz być zalogowany
gołąbki w sosie pieczarkowym

Brak zdjęć do przepisu "gołąbki w sosie pieczarkowym"

dodaj swoje zdjęcie

Smakuje mi! 0
Powiadomiliśmy Twoich znajomych, że smakuje Ci ten przepis.
x Usuń informacje z Facebooka
Porcje: 1
do góry

Składniki:

Dodaj do listy zakupów

Sposób przygotowania:

do góry
  • Najpierw wyciągamy duży garnek
  • Potem wkładamy do niego kapustę po czym całą zalewamy ją wodą
  • gotujemy przez ok.30 min.
  • puźniej wyciągamy dość dużą miskę i wkładamy do niej ugotowany ryż i mielone mięso
  • do ryżu i mięsa dodajemy startą cebulę lub czosnek po czym mieszamy.
  • po upływie 30 min.wyciągamy kapustę i chłodzimy ją
  • sciągamy z niej liście[rozwarstwiamy ją]i nakłądamy wcześniej zrobiony farsz
  • zawijamy je w ruloniki
  • na osobną patelnie wrzucamy pieczarki i zalewamy je sosem
  • na konieć na tależ nakłądamy gołąbki na tależ i polewamy je sosem poczym możemy jeść


SMACZNEGO ŻYCZĘ!!!!!!!!

Dodaj ocenę i komentarz

Ostatnie oceny i komentarze

do góry

Dodaj ocenę i komentarz

Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Bądź na bieżąco z nowościami
na WINIARY.pl

Zapisz się na nasz newsletter.
Kulinarne inspiracje prosto na skrzynkę mailową!

Przepisownik

  • Przepisy na każdy dzień
    Znajdziesz je łatwo i szybko
  • Mnóstwo inspiracji
    Dziel się i korzystaj
  • Dostęp do WINIARY.pl
    Gdziekolwiek jesteś.
  • Bezpłatna aplikacja
    Zawsze darmowa

Pobierz na telefon: