WINIARY
GOTUJĘ
PUNKTUJĘ

KARKÓWKA PIECZONA W RĘKAWIE

zgłoś do moderacji
Aby dodać przepis do książki kucharskiej musisz być zalogowany
KARKÓWKA PIECZONA W RĘKAWIE

1 zdjęcie do przepisu "KARKÓWKA PIECZONA W RĘKAWIE"

dodaj swoje zdjęcie

Smakuje mi! 1
Powiadomiliśmy Twoich znajomych, że smakuje Ci ten przepis.
x Usuń informacje z Facebooka
Łączny czas: 210 min.

Przygotowanie: 30  min.
Oczekiwanie: 180 min.

Porcje: 4
Kategorie: Mięso i drób
do góry

Składniki:

1 kg karkówki
2 papryki
2 cebule
2 ząbki czosnku
1 pietruszkę
1 przyprawe do mięsa
rękaw do pieczenia
Dodaj do listy zakupów

Sposób przygotowania:

do góry
Karkówkę , cebulę, paprykę i pietruszkę kroimy w plasterki czosnek siekamy drobno.
Karkówkę nacieramy w przyprawie do mięsa i wkładamy razem z warzywami do rękawa zostawiając na 2−3 godzinki w lodówce. pieczemy w 180 c. przez 1,5 godziny jak ktoś lubi można posypać serem żółtym
przeczytaj 2 komentarze

Ostatnie oceny i komentarze

do góry

Dodaj ocenę i komentarz

karkówka to prawdziwy konkret! pieczona w rękawie wychodzi bardzo soczysta

hausemanager
7 marca 2014
zgłoś do moderacji

Uwielbiam karkówkę.

bialachmura
17 sierpnia 2013
zgłoś do moderacji
przeczytaj 2 komentarze

Bądź na bieżąco z nowościami
na WINIARY.pl

Zapisz się na nasz newsletter.
Kulinarne inspiracje prosto na skrzynkę mailową!

Przepisownik

  • Przepisy na każdy dzień
    Znajdziesz je łatwo i szybko
  • Mnóstwo inspiracji
    Dziel się i korzystaj
  • Dostęp do WINIARY.pl
    Gdziekolwiek jesteś.
  • Bezpłatna aplikacja
    Zawsze darmowa

Pobierz na telefon:

2