WINIARY
GOTUJĘ
PUNKTUJĘ

Tort "Motyl" z kremem princessa

zgłoś do moderacji
Aby dodać przepis do książki kucharskiej musisz być zalogowany
do góry

Składniki:

krem
1/2 l.śmietany 30%
2 śmietan fix
2 princessy kokosowe duże
1 puszka ananasów
2 łyżki cukru pudru
2 kremy truskawkowe
Dodaj do listy zakupów

Sposób przygotowania:

do góry
Śmietanę ubić z cukrem pudrem pod koniec ubijania dodać śmietan fix.Do ubitej masy dodać pokrojone ananasy oraz pokruszone wafelki.
Biszkopt nasączyć sokiem z ananasów.

Biszkopt (okrągły) podzielić na 3krąki oraz przekroić go na pół,przełożyć kremem princessa.Wierzch tortu posmarować kremem truskawkowym ozdobić w/g uznania.

Przepis na biszkopt jest w moich przepisach np.SHREK
przeczytaj 3 komentarze

Ostatnie oceny i komentarze

do góry

Dodaj ocenę i komentarz

Pyszny i świetnie wyglądający. Super nadaje się na tort dla dziecka:)

pati220881
12 marca 2010
zgłoś do moderacji

Był bardzo dobry:)

agaz24
16 października 2009
zgłoś do moderacji

pysznie wyglądający motylek,pewnie tak samo smakuje! :)

reniulek
16 października 2009
zgłoś do moderacji
przeczytaj 3 komentarze

Bądź na bieżąco z nowościami
na WINIARY.pl

Zapisz się na nasz newsletter.
Kulinarne inspiracje prosto na skrzynkę mailową!

Przepisownik

  • Przepisy na każdy dzień
    Znajdziesz je łatwo i szybko
  • Mnóstwo inspiracji
    Dziel się i korzystaj
  • Dostęp do WINIARY.pl
    Gdziekolwiek jesteś.
  • Bezpłatna aplikacja
    Zawsze darmowa

Pobierz na telefon: