WINIARY
GOTUJĘ
PUNKTUJĘ

PIERŚ Z KURCZAKA Z PIECZARKAMI I SEREM

zgłoś do moderacji
Aby dodać przepis do książki kucharskiej musisz być zalogowany
PIERŚ Z KURCZAKA Z PIECZARKAMI I SEREM

Brak zdjęć do przepisu "PIERŚ Z KURCZAKA Z PIECZARKAMI I SEREM"

dodaj swoje zdjęcie

Smakuje mi! 0
Powiadomiliśmy Twoich znajomych, że smakuje Ci ten przepis.
x Usuń informacje z Facebooka
Łączny czas: 40 min.

Przygotowanie: 10  min.
Oczekiwanie: 30 min.

do góry

Składniki:

1pierś z kurczaka (podwójna)
20 dag. pieczarek
20 dag. sera żółtego
1 cebula
4-5 łyżek majonezu
Dodaj do listy zakupów

Sposób przygotowania:

do góry

Pierś podzielić jak na kotlety rozbić troszkę tłuczkiem ale nie za cienko,,ułożyć w naczyniu żaroodpornym lub blaszce (jeden obok drugiego),posypać przyprawa do kurczaka.Pieczarki i cebulkę pokroić w drobną kosteczkę −przesmażyc na oleju..Przestudzić..Na każdy kotlecik kładziemy pieczarki przesmażone z cebulką, nastepnie smarujemy łyżką majonezu i posypujemy startym zółtym serem.Zapiekamy 20−30minut w 170*−180* ps.naczynie można przykryć.

przeczytaj 2 komentarze

Ostatnie oceny i komentarze

do góry

Dodaj ocenę i komentarz

tak,ja odgrzewam w mikrofali:)

aga391653
24 kwietnia 2010
zgłoś do moderacji

czy te kotleciki nadają się na odgrzewanie

ela47
12 stycznia 2010
zgłoś do moderacji
przeczytaj 2 komentarze

Bądź na bieżąco z nowościami
na WINIARY.pl

Zapisz się na nasz newsletter.
Kulinarne inspiracje prosto na skrzynkę mailową!

Przepisownik

  • Przepisy na każdy dzień
    Znajdziesz je łatwo i szybko
  • Mnóstwo inspiracji
    Dziel się i korzystaj
  • Dostęp do WINIARY.pl
    Gdziekolwiek jesteś.
  • Bezpłatna aplikacja
    Zawsze darmowa

Pobierz na telefon:

1