WINIARY
GOTUJĘ
PUNKTUJĘ

zgłoś do moderacji
Aby dodać przepis do książki kucharskiej musisz być zalogowany
Karczek z pieczarkami

Brak zdjęć do przepisu "Karczek z pieczarkami"

dodaj swoje zdjęcie

Smakuje mi! 0
Powiadomiliśmy Twoich znajomych, że smakuje Ci ten przepis.
x Usuń informacje z Facebooka
Łączny czas: 30 min.

Kategorie: Dania główne Obiad
do góry

Składniki:

Dodaj do listy zakupów

Sposób przygotowania:

do góry

Karczek pokroić na kotlety−można troszke rozbić.przygotować naczynie żaroodporne.Na dno naczynia dajemy pokrojone w półplasterki cebule,na cebule układamy karczek plaster koło plastra,solimy,pieprzymy.Na karczek kładziemy pieczarki starte na grubej tarce(można je wczesniej troszkę przesmażyc żeby pusciły sok),polewamy to keczupem ostrym i łagodnym tak aby całkowicie przykryc mięso.Piec przykryte ok.90 minut w temp.170*

przeczytaj 1 komentarz

Ostatnie oceny i komentarze

do góry

Dodaj ocenę i komentarz

danie robiłam pycha!!!

aga391653
18 września 2009
zgłoś do moderacji
przeczytaj 1 komentarz

Bądź na bieżąco z nowościami
na WINIARY.pl

Zapisz się na nasz newsletter.
Kulinarne inspiracje prosto na skrzynkę mailową!

Przepisownik

  • Przepisy na każdy dzień
    Znajdziesz je łatwo i szybko
  • Mnóstwo inspiracji
    Dziel się i korzystaj
  • Dostęp do WINIARY.pl
    Gdziekolwiek jesteś.
  • Bezpłatna aplikacja
    Zawsze darmowa

Pobierz na telefon:

3