WINIARY
GOTUJĘ
PUNKTUJĘ

zgłoś do moderacji
Aby dodać przepis do książki kucharskiej musisz być zalogowany
do góry

Składniki:

Dodaj do listy zakupów

Sposób przygotowania:

do góry
Jabłka obrać , pokroić w kostkę i skropić sokiem z cytryny.Jajka wlać do miski,wsypać cukier i całość utrzeć na pulchną mase.Dodać olej,przesianą mąkę,sodę oraz kakao i cynamon.wszystkie składniki dokładnie wymieszać.Dodać sparzone i pokrojone orzechy oraz rodzynki.Dodać jabłka i delikatnie wymieszać.ciasto wstawić do piekarnika i piec około 40 minut w temp. 180c
przeczytaj 3 komentarze

Ostatnie oceny i komentarze

do góry

Dodaj ocenę i komentarz

WŁASNIE PRZED CHWILĄ UPIEKŁAM TO CIASTO JEST WYSMIENITE

ola26984
24 grudnia 2010
zgłoś do moderacji

Juz pare razy pieklam to ciasto.Zawsze sie udaje,no i jest pyszne.

Anna156
3 kwietnia 2010
zgłoś do moderacji

Ciasto robiłam tydzień temu, jutro powtórka, szybko się robi i bardzo smaczne

widok z okna
19 marca 2010
zgłoś do moderacji
przeczytaj 3 komentarze

Bądź na bieżąco z nowościami
na WINIARY.pl

Zapisz się na nasz newsletter.
Kulinarne inspiracje prosto na skrzynkę mailową!

Przepisownik

  • Przepisy na każdy dzień
    Znajdziesz je łatwo i szybko
  • Mnóstwo inspiracji
    Dziel się i korzystaj
  • Dostęp do WINIARY.pl
    Gdziekolwiek jesteś.
  • Bezpłatna aplikacja
    Zawsze darmowa

Pobierz na telefon:

4