WINIARY
GOTUJĘ
PUNKTUJĘ

SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY W ZALEWIE OCTOWEJ

zgłoś do moderacji
Aby dodać przepis do książki kucharskiej musisz być zalogowany
SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY W ZALEWIE OCTOWEJ

Brak zdjęć do przepisu "SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY W ZALEWIE OCTOWEJ"

dodaj swoje zdjęcie

Smakuje mi! 0
Powiadomiliśmy Twoich znajomych, że smakuje Ci ten przepis.
x Usuń informacje z Facebooka
Łączny czas: 80 min.

Przygotowanie: 20  min.
Oczekiwanie: 60 min.

Kategorie: Warzywa i grzyby
do góry

Składniki:

Dodaj do listy zakupów

Sposób przygotowania:

do góry
KAPUSTĘ SZATKUJEMY, MARCHEWKĘ TRZEMY NA TARCE O DUŻYCH OCZKACH. CEBULĘ KROIMY W KOSTKĘ, CAŁOŚĆ ZASYPUJEMY CUKREM I ODSTAWIAMY NA GODZINĘ. SKŁADNIKI NA ZALEWĘ ZAGOTOWUJEMY, SURÓWKĘ ZALEWAMY GORĄCĄ ZALEWĄ I WKŁADAMY DO SŁOIKÓW, A PO OSTYGNIĘCIU WSTAWIAMY DO LODÓWKI.
przeczytaj 1 komentarz

Ostatnie oceny i komentarze

do góry

Dodaj ocenę i komentarz

to jest interesujące,z pewnością się przyda,zapasy,trzeba je robić, dzięki za podpowiedź(przepis) :)

reniulek
18 września 2009
zgłoś do moderacji
przeczytaj 1 komentarz

Bądź na bieżąco z nowościami
na WINIARY.pl

Zapisz się na nasz newsletter.
Kulinarne inspiracje prosto na skrzynkę mailową!

Przepisownik

  • Przepisy na każdy dzień
    Znajdziesz je łatwo i szybko
  • Mnóstwo inspiracji
    Dziel się i korzystaj
  • Dostęp do WINIARY.pl
    Gdziekolwiek jesteś.
  • Bezpłatna aplikacja
    Zawsze darmowa

Pobierz na telefon: