WINIARY
GOTUJĘ
PUNKTUJĘ

Pierś z kurczaka z brokułem.

zgłoś do moderacji
Aby dodać przepis do książki kucharskiej musisz być zalogowany
Pierś z kurczaka z brokułem.

Brak zdjęć do przepisu "Pierś z kurczaka z brokułem."

dodaj swoje zdjęcie

Smakuje mi! 0
Powiadomiliśmy Twoich znajomych, że smakuje Ci ten przepis.
x Usuń informacje z Facebooka
Łączny czas: 40 min.

Przygotowanie: 10  min.
Oczekiwanie: 30 min.

Porcje: 4
do góry

Składniki:

4 piersi z kurczaka(*)
1 brokuł(*)
ser wędzony /rolada ustrzycka/(*)
przyprawy /sól(*)pieprz/.
Dodaj do listy zakupów

Sposób przygotowania:

do góry
piersi z kurczaka rozbić i przyprawić solą i pieprzem.
brokuł podzielić na nie duże różyczki i sparzyć w osolonej wodzie i ostudzić/żeby nie były za miękkie/,
różyczki brokułów układać na kotletach z kurczaka,a na to położyć po kilka plasterków sera wędzonego,
smażyć na oleju na nie dużym ogniu,aby mięso zmiękło i ser się roztopił,
jako dodatek smażę różyczki brokuła w pikantnym cieście jak na naleśniki,smacznego.
Dodaj ocenę i komentarz

Ostatnie oceny i komentarze

do góry

Dodaj ocenę i komentarz

Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Bądź na bieżąco z nowościami
na WINIARY.pl

Zapisz się na nasz newsletter.
Kulinarne inspiracje prosto na skrzynkę mailową!

Przepisownik

  • Przepisy na każdy dzień
    Znajdziesz je łatwo i szybko
  • Mnóstwo inspiracji
    Dziel się i korzystaj
  • Dostęp do WINIARY.pl
    Gdziekolwiek jesteś.
  • Bezpłatna aplikacja
    Zawsze darmowa

Pobierz na telefon: