WINIARY
GOTUJĘ
PUNKTUJĘ

SAŁATKA Z TUŃCZYKA I RYŻU

zgłoś do moderacji
Aby dodać przepis do książki kucharskiej musisz być zalogowany
do góry

Składniki:

Dodaj do listy zakupów

Sposób przygotowania:

do góry

RYŻ UGOTOWAĆ I OSTUDZIĆ.JAJKA UGOTOWĆ NA TWARDO I POKROIĆ W KOSTKĘ.CEBULĘ POKROIĆ E KOSTKĘ I WCZEŚNIEJ LEKKO POSOLIĆ.OGÓRKI POKROIĆ W KOSTKĘ.WSZYSTKIE SKŁADNIKI WYMIESZAĆ RAZEM Z GROSZKIEM I NATKĄ PIETRUSZKI ( OKOŁO 2 ŁYŻKI ).DOPRAWIĆ SOLĄ I PIEPRZEM I WYMIESZAĆ Z MAJONEZEM.

 SMACZNEGO!!!

Dodaj ocenę i komentarz

Ostatnie oceny i komentarze

do góry

Dodaj ocenę i komentarz

Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Bądź na bieżąco z nowościami
na WINIARY.pl

Zapisz się na nasz newsletter.
Kulinarne inspiracje prosto na skrzynkę mailową!

Przepisownik

  • Przepisy na każdy dzień
    Znajdziesz je łatwo i szybko
  • Mnóstwo inspiracji
    Dziel się i korzystaj
  • Dostęp do WINIARY.pl
    Gdziekolwiek jesteś.
  • Bezpłatna aplikacja
    Zawsze darmowa

Pobierz na telefon: