WINIARY
GOTUJĘ
PUNKTUJĘ

SCHAB W CIEŚCIE FRANCUSKIM

zgłoś do moderacji
Aby dodać przepis do książki kucharskiej musisz być zalogowany
SCHAB W CIEŚCIE FRANCUSKIM

3 zdjęcia do przepisu "SCHAB W CIEŚCIE FRANCUSKIM"

dodaj swoje zdjęcie

Smakuje mi! 0
Powiadomiliśmy Twoich znajomych, że smakuje Ci ten przepis.
x Usuń informacje z Facebooka
Łączny czas: 160 min.

Przygotowanie: 120  min.
Oczekiwanie: 40 min.

do góry

Składniki:

1 opakowanie ciasta francuskiego mrożonego
1/2 kg schabu bez kości
30 dag pieczarek
1 cebula
natka pietruszki
2 łyżki masła
sól(*)pieprz(*)vegeta(*)
papryka w proszku
tymianek
Dodaj do listy zakupów

Sposób przygotowania:

do góry

SCHAB UMYĆ I OSUSZYĆ RĘCZNIKIEM PAPIEROWYM.NATRZEĆ PRZYPRAWAMI I POZOSTAWIĆ W LODÓWCE NA 1 GODZINĘ.NASTĘPNIE UPIEC W PIEKARNIKU W RĘKAWIE DO PIECZENIA PRZEZ 45 MINUT.PIECZARKI ZETRZEĆ NA TARCE NA GRUBYCH OCZKACH,CEBULĘ POKROIC W DROBNĄ KOSTKĘ.CEBULĘ I PIECZARKI SMAŻYĆ NA MAŚLE AŻ WYPARUJE SOK WYTWOŻONY PRZEZ PIECZARKI.DOPRAWIĆ DO SMAKU SOLĄ I PIEPRZEM I DODAĆ NATKĘ PIETRUSZKI.SCHAB PO UPIECZENIU WYSTUDZIĆ I PIECZARKI RÓWNIEŻ.ROZŁOŻYĆ CIASTO FRANCUSKIE,NA CIASTO PIECZARKI Z CEBULKĄ I ZAWINĄC SCHAB.PIEC W PIEKARNIKU NA ZŁOTY KOLOR PRZEZ 40 MINUT.

 SMACZNEGO!!!

Dodaj ocenę i komentarz

Ostatnie oceny i komentarze

do góry

Dodaj ocenę i komentarz

Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Bądź na bieżąco z nowościami
na WINIARY.pl

Zapisz się na nasz newsletter.
Kulinarne inspiracje prosto na skrzynkę mailową!

Przepisownik

  • Przepisy na każdy dzień
    Znajdziesz je łatwo i szybko
  • Mnóstwo inspiracji
    Dziel się i korzystaj
  • Dostęp do WINIARY.pl
    Gdziekolwiek jesteś.
  • Bezpłatna aplikacja
    Zawsze darmowa

Pobierz na telefon: