WINIARY
GOTUJĘ
PUNKTUJĘ

ryba w śmietanie z pieczarkami

zgłoś do moderacji
Aby dodać przepis do książki kucharskiej musisz być zalogowany
ryba w śmietanie z pieczarkami

Brak zdjęć do przepisu "ryba w śmietanie z pieczarkami"

dodaj swoje zdjęcie

Smakuje mi! 0
Powiadomiliśmy Twoich znajomych, że smakuje Ci ten przepis.
x Usuń informacje z Facebooka
Łączny czas: 50 min.

Przygotowanie: 30  min.
Oczekiwanie: 20 min.

Porcje: 8
Kategorie: Ryby i owoce morza
do góry

Składniki:

1kg pangi(*)2cebule(*)0.5kgpieczarek(*)1śmietana 200ml 18%
Dodaj do listy zakupów

Sposób przygotowania:

do góry
rybę smażymy w kawałkach obtoczonych w mące na patelni,pieczarki pokroić na duże kawałki,usmażyć na patelni i przyprawić do smaku, cebulę pokroić w krążki i podsmażyć osobno na patelni. W naczyniu żaroodpornym układać na dno rybę,na nią cebulę i pieczarki aż do wyczerpania składników tak na przemian na koniec zalać całą 200ml śmietaną i wstawić do piekarnika.Wyjąć jak śmietana zacznie bąblować.Smacznego
Dodaj ocenę i komentarz

Ostatnie oceny i komentarze

do góry

Dodaj ocenę i komentarz

Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Bądź na bieżąco z nowościami
na WINIARY.pl

Zapisz się na nasz newsletter.
Kulinarne inspiracje prosto na skrzynkę mailową!

Przepisownik

  • Przepisy na każdy dzień
    Znajdziesz je łatwo i szybko
  • Mnóstwo inspiracji
    Dziel się i korzystaj
  • Dostęp do WINIARY.pl
    Gdziekolwiek jesteś.
  • Bezpłatna aplikacja
    Zawsze darmowa

Pobierz na telefon:

3