WINIARY
GOTUJĘ
PUNKTUJĘ

zgłoś do moderacji
Aby dodać przepis do książki kucharskiej musisz być zalogowany
do góry

Składniki:

Dodaj do listy zakupów

Sposób przygotowania:

do góry
Blache wyłożyć herbatnikami.1 litr mleka zagotować z margaryną i cukrem.Ugotować budyń.Gotową masę wylać na herbatniki na to resztę herbatników.Galaretkę rozpuszczamy każdą osobno.Śnieżkę ubijamy dodajemy tężejącą galaretę wiśniową i wylać na herbatniki.tak samo robimy z drugą galaretką i wylewamy na piankę wiśniową.Wstawić do lodówki na 2 godziny. 
Dodaj ocenę i komentarz

Ostatnie oceny i komentarze

do góry

Dodaj ocenę i komentarz

Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Bądź na bieżąco z nowościami
na WINIARY.pl

Zapisz się na nasz newsletter.
Kulinarne inspiracje prosto na skrzynkę mailową!

Przepisownik

  • Przepisy na każdy dzień
    Znajdziesz je łatwo i szybko
  • Mnóstwo inspiracji
    Dziel się i korzystaj
  • Dostęp do WINIARY.pl
    Gdziekolwiek jesteś.
  • Bezpłatna aplikacja
    Zawsze darmowa

Pobierz na telefon: