WINIARY
GOTUJĘ
PUNKTUJĘ

zgłoś do moderacji
Aby dodać przepis do książki kucharskiej musisz być zalogowany
Kotlety rybne

2 zdjęcia do przepisu "Kotlety rybne"

dodaj swoje zdjęcie

Smakuje mi! 0
Powiadomiliśmy Twoich znajomych, że smakuje Ci ten przepis.
x Usuń informacje z Facebooka
Porcje: 4
Kategorie: Ryby i owoce morza
do góry

Składniki:

Dodaj do listy zakupów

Sposób przygotowania:

do góry
 Pieczarki i cebule pokroić drobno, na oleju z oliwek dusić na małym ogniu około 10 minut. Obrać warzywa, rybę i warzywa zmielić maszynką do mięsa, dodać zasmażone pieczarki z cebulą, sól, pieprz do smaku, jajka, bułkę tartą. Wyrobić i uformować kotlety, smażyć na rozgrzanym oleju, lekko posolonym.
Dodaj ocenę i komentarz

Ostatnie oceny i komentarze

do góry

Dodaj ocenę i komentarz

Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Bądź na bieżąco z nowościami
na WINIARY.pl

Zapisz się na nasz newsletter.
Kulinarne inspiracje prosto na skrzynkę mailową!

Przepisownik

  • Przepisy na każdy dzień
    Znajdziesz je łatwo i szybko
  • Mnóstwo inspiracji
    Dziel się i korzystaj
  • Dostęp do WINIARY.pl
    Gdziekolwiek jesteś.
  • Bezpłatna aplikacja
    Zawsze darmowa

Pobierz na telefon:

2