WINIARY
GOTUJĘ
PUNKTUJĘ

zgłoś do moderacji
Aby dodać przepis do książki kucharskiej musisz być zalogowany
do góry

Składniki:

3 paczki krakersów
2 budynie na 3/4 l. mleka
1/2 szkl. cukru
1 margaryna kasia
masa krówkowa
1/2 l. śmietany 36%
2 smietan fix
1/2 szkl. cukru pudru
Dodaj do listy zakupów

Sposób przygotowania:

do góry
Budyń ugotować w 2.5 szkl.mleka, gdy ostygnie zmiksować z margaryną. Na spód blachy układamy krakersy, na nie budyń, potem kolejną warstwe krakersów, posmarować je masa krówkową, przykryć krakersami, a na wierzchu posmarować bitą śmietaną ubitą z śmietan fix i cukrem pudrem.
przeczytaj 1 komentarz

Ostatnie oceny i komentarze

do góry

Dodaj ocenę i komentarz

SZKODA,ŻE NIE MASZ FOTKI ALE PRZEPISIK CIEKAWY :}

JuliaJulia
19 lutego 2010
zgłoś do moderacji
przeczytaj 1 komentarz

Bądź na bieżąco z nowościami
na WINIARY.pl

Zapisz się na nasz newsletter.
Kulinarne inspiracje prosto na skrzynkę mailową!

Przepisownik

  • Przepisy na każdy dzień
    Znajdziesz je łatwo i szybko
  • Mnóstwo inspiracji
    Dziel się i korzystaj
  • Dostęp do WINIARY.pl
    Gdziekolwiek jesteś.
  • Bezpłatna aplikacja
    Zawsze darmowa

Pobierz na telefon:

1