WINIARY
GOTUJĘ
PUNKTUJĘ

zgłoś do moderacji
Aby dodać przepis do książki kucharskiej musisz być zalogowany
Uszy Trola

Brak zdjęć do przepisu "Uszy Trola"

dodaj swoje zdjęcie

Smakuje mi! 0
Powiadomiliśmy Twoich znajomych, że smakuje Ci ten przepis.
x Usuń informacje z Facebooka
Łączny czas: 35 min.

Przygotowanie: 15  min.
Oczekiwanie: 20 min.

Porcje: 4
Kategorie: Mięso i drób
do góry

Składniki:

1 pierś drobiowa
warzywa na patelnie
sos meksykański
5 parówek długich
2 łyżki koncentratu pomidorowego
przyprawy do smaku
Dodaj do listy zakupów

Sposób przygotowania:

do góry
Pierś pokroić w kostkę,parówki w plasterki z ukosa i podsmażyć na oleju.
Warzywa na patelnie usmażyć na oleju ok.15 min.−do miękkości.
Wszystko wymieszać z sosem,koncentratem pomidorowym i poddusić.
3 saszetki ryżu (ugotowane według przepisu )położyć obok.
Życzę smacznego.
Dodaj ocenę i komentarz

Ostatnie oceny i komentarze

do góry

Dodaj ocenę i komentarz

Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Bądź na bieżąco z nowościami
na WINIARY.pl

Zapisz się na nasz newsletter.
Kulinarne inspiracje prosto na skrzynkę mailową!

Przepisownik

  • Przepisy na każdy dzień
    Znajdziesz je łatwo i szybko
  • Mnóstwo inspiracji
    Dziel się i korzystaj
  • Dostęp do WINIARY.pl
    Gdziekolwiek jesteś.
  • Bezpłatna aplikacja
    Zawsze darmowa

Pobierz na telefon: