WINIARY
GOTUJĘ
PUNKTUJĘ

Sałatka z fasolki szparagowej i ogórków kiszonych

zgłoś do moderacji
Aby dodać przepis do książki kucharskiej musisz być zalogowany
Sałatka z fasolki szparagowej i ogórków kiszonych

Brak zdjęć do przepisu "Sałatka z fasolki szparagowej i ogórków kiszonych"

dodaj swoje zdjęcie

Smakuje mi! 0
Powiadomiliśmy Twoich znajomych, że smakuje Ci ten przepis.
x Usuń informacje z Facebooka
do góry

Składniki:

Dodaj do listy zakupów

Sposób przygotowania:

do góry

Fasolkę ugotować w osolonej wodzie, ostudzić i pokroić na 3−4 cm kawałki. Ogórki kiszone pokroić w paski. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i pokroić w grubą kostkę. Białą część pora pokroić w półplasterki. Czosnek obrać i zmiażdżyć.

Wszystkie składniki przełożyć do dużej miski. Dodać majonez, sól i pieprz. Dokładnie wymieszać i włożyć do lodówki na około 6 godzin.

Sałatkę podawać z ulubioną kiełbaską lub mięskiem.

Składniki wystarczą na około 6 porcji.

Smacznego.

Dodaj ocenę i komentarz

Ostatnie oceny i komentarze

do góry

Dodaj ocenę i komentarz

Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Bądź na bieżąco z nowościami
na WINIARY.pl

Zapisz się na nasz newsletter.
Kulinarne inspiracje prosto na skrzynkę mailową!

Przepisownik

  • Przepisy na każdy dzień
    Znajdziesz je łatwo i szybko
  • Mnóstwo inspiracji
    Dziel się i korzystaj
  • Dostęp do WINIARY.pl
    Gdziekolwiek jesteś.
  • Bezpłatna aplikacja
    Zawsze darmowa

Pobierz na telefon: