WINIARY
GOTUJĘ
PUNKTUJĘ

tiramisu w pucharkach

zgłoś do moderacji
Aby dodać przepis do książki kucharskiej musisz być zalogowany
tiramisu w pucharkach

Brak zdjęć do przepisu "tiramisu w pucharkach"

dodaj swoje zdjęcie

do góry

Składniki:

Dodaj do listy zakupów

Sposób przygotowania:

do góry
białka odzielić od żółtek.ubić żółtka z cukrem i cukrem wanilowym na gęstą masę,dodawać po łyżce serka mascarpone.w drugim naczyniu ubić śmietanę na sztywnoubitą śmietane dodać do masy z żółtek i serka i wymieszać łyżka.do pucharków ułożyc biszkopty,można polać ajerkoniakiem na to położyć masę i znowu biszkopty i położyć masę.na koniec posypać kakaem.wstawić do lodówki.można skusić się na deserek zaraz po zrobieniu.SMACZNEGO!!!!
Dodaj ocenę i komentarz

Ostatnie oceny i komentarze

do góry

Dodaj ocenę i komentarz

Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Bądź na bieżąco z nowościami
na WINIARY.pl

Zapisz się na nasz newsletter.
Kulinarne inspiracje prosto na skrzynkę mailową!

Przepisownik

  • Przepisy na każdy dzień
    Znajdziesz je łatwo i szybko
  • Mnóstwo inspiracji
    Dziel się i korzystaj
  • Dostęp do WINIARY.pl
    Gdziekolwiek jesteś.
  • Bezpłatna aplikacja
    Zawsze darmowa

Pobierz na telefon:

1