WINIARY
GOTUJĘ
PUNKTUJĘ

zgłoś do moderacji
Aby dodać przepis do książki kucharskiej musisz być zalogowany
Gulasz meksykanski

Brak zdjęć do przepisu "Gulasz meksykanski"

dodaj swoje zdjęcie

Smakuje mi! 0
Powiadomiliśmy Twoich znajomych, że smakuje Ci ten przepis.
x Usuń informacje z Facebooka
Kategorie: Mięso i drób
do góry

Składniki:

Dodaj do listy zakupów

Sposób przygotowania:

do góry
SKLADNIKI:
0,5 kg miesa mielonego
1 puszka fasoli czerwonej
1 puszk kukurydzy
3 srednie cebule
3 papryki chili konserwowe
2 papryki swieze
 koncentrat pomidorowy
oregno
ziola prowansalskie
pieprz
vegete
papryka ostra
kostka rosolowa grzybowa ( ale moze byc inna)
PRZYGOTOWANE:
do garnka wlac odrobine oleju− rozgrzac.Wrzucic mieso i rozdrabniajac podsmazyc, dodac vegete i kostkr rsolowa. Podlac woda i dusic. Pokroic cebule, wrzucic dalej dusic. Pokroic papryke w grubsz kostke, 3 papryki konserwowe (drobniutko). Dodac po lyzce oregano, ziol prowansalskich, pieprzu i papryke do smaku. Dodac koncentrat pomidorowy, fasole i kukurydze na koniec.
Dodaj ocenę i komentarz

Ostatnie oceny i komentarze

do góry

Dodaj ocenę i komentarz

Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Bądź na bieżąco z nowościami
na WINIARY.pl

Zapisz się na nasz newsletter.
Kulinarne inspiracje prosto na skrzynkę mailową!

Przepisownik

  • Przepisy na każdy dzień
    Znajdziesz je łatwo i szybko
  • Mnóstwo inspiracji
    Dziel się i korzystaj
  • Dostęp do WINIARY.pl
    Gdziekolwiek jesteś.
  • Bezpłatna aplikacja
    Zawsze darmowa

Pobierz na telefon:

2