WINIARY
GOTUJĘ
PUNKTUJĘ

zgłoś do moderacji
Aby dodać przepis do książki kucharskiej musisz być zalogowany
Łosoś z patelni

1 zdjęcie do przepisu "Łosoś z patelni"

dodaj swoje zdjęcie

Smakuje mi! 0
Powiadomiliśmy Twoich znajomych, że smakuje Ci ten przepis.
x Usuń informacje z Facebooka
do góry

Składniki:

Dodaj do listy zakupów

Sposób przygotowania:

do góry
  • Łososia osuszyc papierowym ręcznikiem. Na patelni rozpuścic masło i dolac olej.
  • Ułożyc na rozgrzanym tłuszczu kawałki ryby, posypac pieprzem, czosnkiem granulowanym, skropic sokiem z cytryny oraz przyprawą maggi.
  • Po kilku minutach odwrócic na drugą stronę i dosmażyc.
Na talerzu można skropic jeszcze raz sokiem z cytryny i posypac pieprzem.
Podawac z pieczywem, frytkami lub ziemniakami z wody lub pieczonymi.
przeczytaj 1 komentarz

Ostatnie oceny i komentarze

do góry

Dodaj ocenę i komentarz

no,no,no, no :) :} mniam

ptysia11
14 czerwca 2009
zgłoś do moderacji
przeczytaj 1 komentarz

Bądź na bieżąco z nowościami
na WINIARY.pl

Zapisz się na nasz newsletter.
Kulinarne inspiracje prosto na skrzynkę mailową!

Przepisownik

  • Przepisy na każdy dzień
    Znajdziesz je łatwo i szybko
  • Mnóstwo inspiracji
    Dziel się i korzystaj
  • Dostęp do WINIARY.pl
    Gdziekolwiek jesteś.
  • Bezpłatna aplikacja
    Zawsze darmowa

Pobierz na telefon:

4