WINIARY
GOTUJĘ
PUNKTUJĘ

zgłoś do moderacji
Aby dodać przepis do książki kucharskiej musisz być zalogowany
Pierogi z warzywami.

Brak zdjęć do przepisu "Pierogi z warzywami."

dodaj swoje zdjęcie

Smakuje mi! 0
Powiadomiliśmy Twoich znajomych, że smakuje Ci ten przepis.
x Usuń informacje z Facebooka
Łączny czas: 140 min.

Przygotowanie: 60  min.
Oczekiwanie: 80 min.

do góry

Składniki:

Dodaj do listy zakupów

Sposób przygotowania:

do góry
Marchew,paprykę i seler pokroić w drobne słupki,pieczarki w plasterki ,kapustę drobniutko posiekać .Podsmażyć warzywa na oleju dodać posiekany czosnek i przyprawy bez sosu sojowego.Ciasto rozwałkować i wykroić krążki o średnicy 10 cm. Na każdy nałożyć ostudzony farsz i zlepiać pierogi.Ugotować je w wodzie z dodatkiem sosu sojowego.Pierogi podawac polane masłem roślinnym z podsmażoną bułką tartą lub odsmażone na patelni.
Dodaj ocenę i komentarz

Ostatnie oceny i komentarze

do góry

Dodaj ocenę i komentarz

Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Bądź na bieżąco z nowościami
na WINIARY.pl

Zapisz się na nasz newsletter.
Kulinarne inspiracje prosto na skrzynkę mailową!

Przepisownik

  • Przepisy na każdy dzień
    Znajdziesz je łatwo i szybko
  • Mnóstwo inspiracji
    Dziel się i korzystaj
  • Dostęp do WINIARY.pl
    Gdziekolwiek jesteś.
  • Bezpłatna aplikacja
    Zawsze darmowa

Pobierz na telefon: